ScreenprintVVDDsite-home 600x779De VVDD is een club van, voor en door leden. We zien dan ook graag uw bijdragen tegemoet. Dit kan in de vorm van tekst, foto of video.

Ons full colour glossy tijdschrift nodigt uit ervaringen en praktische informatie te delen. Ook uw ervaringen met uw Draadhaar zijn vaak heel informatief, leerzaam of gewoon vermakelijk voor andere leden. Een kort verslag of een wat uitgebreider verhaal? Wij zijn er blij mee.
Schroom dus niet.

Bestandsformaat

Het gaat om uw verhaal. De tekstopmaak (vet, cursief, inspringen, tabjes etc) is afhankelijk van de publicatie en zal door de redactie worden verzorgd.
Stuur ons uw bijdrage zonder tekstopmaak in één van de volgende formaten

  1. DOC of DOCX
    Het standaard formaat van de Microsoft tekstverwerkers.
  2. ODT
    Het leveranciersonafhankelijke bestandsformaat volgens de Open Standaard ODF. Dit formaat is door de meeste tekstverwerkers te maken en te lezen.
  3. TXT
    Gewoon platte ASCII tekst waarbij u alleen het harde ('Enter') regeleinde gebruikt bij het einde van een alinea maar niet aan het einde van een regel!

cover draadhaar201403Afbeeldingen apart

Bevat uw kopij ook afbeeldingen? Stuur die in ieder geval ook apart mee!. Bekijk ook de praktische informatie voor het aanleveren van afbeeldingen.

Waar moeten de kopij naar toe?

Bijdragen voor het clubblad stuurt u naar de clubblad-redactie

Bijdragen voor de website stuurt u naar de web-redactie