Op facebook en via andere kanalen kwamen de laatste tijd regelmatig vragen binnen over hoe een draadhaar getrimd moet worden. Sommige mensen vroegen ook om een trimschema.

Om deze vragen te kunnen beantwoorden heb ik er voor gekozen weer een trimdag te organiseren. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari 2020 vanaf 13.00 uur in de kantine van de KC de Baronie te Breda, adres Posthoorn 8. programma zal bestaan uit een algemeen deel over de vacht en vachtverzorging van een draadhaar. Dit zal door een of meerdere ervaren trimsters worden verzorgd. Daarna een specifiek deel over hoe een draadhaar te trimmen, zowel voor algemeen onderhoud als meer specifiek voor een show.  Dit is dan direct te oefenen op de aanwezige honden.

07531db8 8cad 42d3 9940 ff566a313d76

 

Er is een mogelijkheid voor deelname van 8 combinaties baas-hond. Maar het is ook mogelijk zonder hond aan de clinic deel te nemen. Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen aan secretariaat@vvdd.nl . De kosten die aan deze clinic zijn verbonden zijn € 15 voor een combi met hond, en € 10 zonder. Dit is contant te voldoen op de dag zelf.