Dekreu: Bass Van Pollefers

Bruinschimmel met platen;
NHSB: 2878291
geboren: 11-04-2012
Eigenaar: Iwan Hoefnagels
Dinteloord
telefoon:

  • 06-16883976
  • 06-30680534

Gezondheid

HD-A , ED, OCD vrij
Von Willebrand DNA- vrij

Werk

Beste werkresultaten:

  • KNJV A
  • MAP A
  • Veldwerkkwalificactie- Openklasse Najaar ZG
  • Zweetwerk kwalificatie ZG-82

Exterieur:

VVDD KCM 2015: 3U (open klasse)

Karakter

De eigenaar: “Bassto (Bass van Pollefers) is een mooie fanatieke atletische draadhaar reu, met een grote will to please en is daarbij zeer gericht op de baas. Leert snel, apporteert heel graag en brengt het apport met hetzelfde tempo weer binnen. Op post is het een rustige maar alerte hond waar niets aan ontgaat. We zitten regelmatig op jacht en dat is gewoon genieten…
Het is mijn eerste hond maar ik ben verbaasd hoe snel deze allrounder om kan schakelen. Hij heeft mij en menig andere al vaak verbaasd. Van SJP proeven tot MAP naar veldwerk, voorstaan en apporteren, en alles met een gigantisch enthousiasme en doorzettingsvermogen.
Ook op jacht, zowel land als water, heb je er fantastische hond aan, respecteert het wild (hazenrein) , zwemt graag en houd alles in de gaten.
Dit jaar hebben we ook meegedaan met de Artemisproeven van de NOJG. Door het behalen van de tweede plaats kregen we een uitnodiging voor de Hubertusfinale. Daar heeft hij laten zien wat een passie en jachtverstand hij bezit en heeft hier menig doen verbazen, wat resulteerde in de eerste plaats.
Kortom een echte draadhaar.”

Stamboom